Nyårslöften inför det nya läsåret

Det är väldigt mycket jag vill hinna göra under det kommande läsåret: Fördjupa arbetet med att integrera SYV i undervisningen, införa vägledarportfolion som följer med eleverna under tider hos oss på Enskede Gårds gymnasium, [återigen] ge mig på masterutbildningen i karriärsutveckling och vägledning och en hel del annat! Givetvis är min tid och ork begränsad – tyvärr!

Efter många om och men har jag kokat ner en uppsjö av nyårslöftesförslag till ett nyårslöfte jag verkligen måste hålla: Jag ska föra loggbok över min arbetsvecka. Min förhoppning är att kunna få ett underlag för reflexion över mina arbetsinsatser och den metodik jag använder. Allt annat jag gör utöver detta, som jag velat förverkliga, ser jag som bonus.

Vilka nyårslöften inför det kommande läsåret har du?

Gott nytt år!

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Samtalsmetoder, Yrkesetik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *